Blockstack samarbeider med Staked, slik at STX-holdere kan tjene bitcoin

STX-token skal distribueres med Stakes infrastrukturtjenester

Blockstack PBC, en uavhengig enhet i Stacks-økosystemet som bringer apper og smarte kontrakter til Bitcoin Up, kunngjorde i dag sitt partnerskap med Staked, en leverandør av infrastrukturtjenester for institusjoner som ønsker å tjene belønninger på sine kryptoaktiva. Stacks gjør det mulig for alle å bygge ekspressive desentraliserte applikasjoner (dApps) på toppen av Bitcoins sikre blockchain uten å endre noen kjernekode. Med Staked kan STX-holdere tjene BTC for stabling av STX, en første innovasjon.

Dette partnerskapet utvider omfanget av hvor STX-innehavere trygt og enkelt kan tjene BTC og bekrefter Stakes ledende posisjon på markedet for kryptoaktiver.

Stacks ’nye konsensusalgoritme, Proof-of-Transfer (PoX), gir STX-tokenholdere som oppfyller et dynamisk minimumskrav for å tjene BTC for å hjelpe til med å sikre Stacks-nettverket.

Stacking av STX-tokens skiller seg fra staking av Proof-of-Stake (PoS) -tokener, hvor stakere tjener belønninger pålydende i samme krypto-aktiva. Som en modell for flere eiendeler utvider Blockstacks stablingsløsning nye inntjeningsmuligheter til BTC.

„Blockstack er begeistret for å samarbeide med Staked,“ sa Blockstack PBC medstifter, Muneeb Ali.

“Forankret av den tidstestede sikkerheten til Bitcoin, bringer Stacks apper og smarte kontrakter til Bitcoin, og gjør det mulig for brukere å tjene den mest verdsatte kryptoaktiva, bitcoin. Flere STX-holdere, spesielt institusjonelle aktører, vil sannsynligvis delta i konsensus gjennom tjenesteleverandører; Staked var et klart valg som en lanseringspartner med sitt rykte som en ledende innsatsleverandør med mest tilgjengelige tokens og lang suksess.

Staked sett førstehånds at det er et ønske om å tjene BTC

Som en tidlig leder i stakesamfunnet har Staked sett førstehånds at det er et ønske om å tjene BTC, som har samlet over 60% de siste to månedene. Lokalets robuste infrastruktur gjør det mulig for STX-holdere med høy verdi å stable STX og tjene BTC-avkastning.

„Partnerskap med Blockstack gir en ny opptjeningsmodell for kryptoaktiva,“ sa Stakes administrerende direktør, Tim Ogilvie. “Nå kan kundene våre tjene bitcoin på denne dynamiske, banebrytende måten. Vi er glade for å samarbeide med Blockstack og drive fremtidige inntjeningsmuligheter fremover sammen. ”