Bitcoins markedsværdi når 300 milliarder dollars

Bitcoins markedsværdi har nået 300 milliarder dollars for første gang siden den 18. december, mens den var øverst på priserne.

Kryptovalutaen har nu en markedsandel på 64,7%, hvor alle kryptoer når en samlet markedsværdi på $ 462 mia.

Det gør det til et top 20-aktiv blandt amerikanske aktier og når 20. position lige over Home Depot og lige under Mastercard.

Når det drejer sig om fiat-penge, er bitcoin nu tilstrækkelig flydende til at dække både det basale pengemængde i både Storbritannien og Rusland.

Det er stadig et stykke vej at gå for at være en reel global reservekonkurrent med Bitcoin Loophole Storbritanniens M1-forsyning, for eksempel, at være $ 2 billioner.

Derudover er et firma som Google værd $ 2,3 billioner. Mens de nuværende reservepenge, guld, der bruges af centralbanker til at handle, har en anslået markedsværdi på $ 10 billioner.

Så bitcoin er meget lille stadig relativt set, og nogle undersøgelser tyder på, at nogle investorer ser det mere som en aktie sammen med andre aktier, når de distribuerer deres midler snarere end en aktivklasse i sig selv.

Alt tyder på, at der er mere arbejde tilbage til bitcoin for at komme ind i den store liga for at blive betragtet som en global reserve aktivklasse.