Bitcoin (BTC) valaat paljastavat massiivisen 184 000 000 dollarin kaupan, leviää salausvaransa satojen lompakkojen läpi

Bitcoin-valas liikutti juuri lähes 19 631 BTC-arvoa noin 184 miljoonan dollarin arvosta tuntemattomaan lompakkoon.

Maksu tapahtumasta?

Noin 0,00421580 BTC, arvoltaan noin 40 dollaria kirjoitushetkellä. Valaiden hälytys havaitsi liikkeen ensimmäisenä.

Valas liikutti aluksi massiivisen Bitcoin Code talon yhdelle lompakkoon ilman aiempaa tapahtumahistoriaa. Noin 37 minuuttia myöhemmin kyseinen lompakko lähetti koko BTC-vetokannan pitkälle erillisten lompakkojen luetteloon, aluksi paloina noin 195,045 BTC (noin 1,83 miljoonaa dollaria).

Näistä vastaanottajista kaikki paitsi yksi näyttävät siirtäneen koko Bitcoin-yksikkönsä pienempiin transaktioihin muiden lompakkojen kanssa, mikä johtaa satoihin tapahtumiin kautta linjan.

Alkuperäisellä lähetysosoitteella, jolla ei enää ole Bitcoin-kauppaa, on tapahtumia, jotka juontuvat marraskuusta 2018 lähtien, blockchain.com: n mukaan . Jos lompakko ei olisi siirtänyt Bitcoin-tietokantaa, se olisi tällä hetkellä 38. suurin osoite, jolla olisi yli 0,1% kaikista liikkeessä olevista kolikoista, BitInfoChartsin mukaan .

Ei ole selvää, onko BTC lähetetty mille tahansa tunnetulle salauspörssille, missä sitä voidaan myydä avoimilla markkinoilla

Alkuperäisen kaupan ampunut tuntematon Bitcoin-valas voi olla kaupankäynnin kohteena BTC-pörssissä tai siirtää tavaroitaan useiden lompakkojen yli turvallisuus- ja hallintotarkoituksiin.

Salausvaluutanvaihto, säilytyspalvelujen tarjoaja tai institutionaalinen digitaalinen omaisuudenhoitaja voivat myös olla vastuussa siirrosta.